• Raiul copiilor

  Complex Agrement Cacica  a amenajat spatii speciale pentru copii de toate varstele atat in interior cat si la exterior. Va invitam cu cei micuti la spatiul de joaca de la etajul 2 si cu cei maricei la spatiile cu jocuri de la etajul 1 si 2 (biliard, tenis de masă, minigolf, air hockey table, foosball table, cărţi, rummy, şah), la piscina pentru copii (adancime 0,70m-1m), la “Urechila” toboganul iepuras, la toboganele cu apa si piscina exterioara (adancime 1,20 m) sau pe plaja la complexul de joaca si sa construiti impreuna cu ei castele de nisip in spatiul special amenajat de pe plaja. Ne preocupa sanatatea adultilor, dar in special cea a copilasilor, asa ca am dotat salina de suprafata cu un aparat salin care sa aduca un surplus de aerosoli salini naturali in atmosfera din salina.In acest mod chiar si cei mai neastamparati copii pot beneficia de o sedinta completa de salinoterapie chiar si in 30 minute. Cei mici vor gasi jucarii cu care sa-si ocupe timpul petrecut in salina iar adultii pot juca sah, carti sau remi si se pot conecta gratuit la Internet.

  O intrare (timp nelimitat) la spaţiul de joacă destinat copiilor costă 10 lei, iar copiii trebuie supravegheati permanent de parinti sau insotitori adulti.

  Salină de suprafaţă – 5 lei/şedinţă sau 40 lei/lună (intrari de luni până vineri).

  Aceste servicii sunt incluse in tariful de intrare VIP, atât pentru copiii platitori cât şi pentru cei care intră gratis (sub 1,20 m); exceptand fisele pentru jocuri (4 lei/fisa) sau minigolf si tenis de masa (12 lei/ora).

  Minorii vor intra in Complex Agrement Cacica insotiti obligatoriu de un adult care va semna o declaratie pe propria raspundere prin care se angajeaza sa-i supravegheze permanent si sa raspunda pentru acestia.

  office@complexagrementcacica.ro

  Cacica nr. 648 B, Suceava, România

  DE CE SĂ ALEGI COMPLEX AGREMENT CACICA

  Locul unde relaxarea nu are limite

  Relaxare zi de zi


  Pentru că ştim cât de mult contează pentru voi să vă relaxaţi, v-am pregătit cele mai deosebite condiţii la saună, masaj şi piscină interioară iar pentru relaxarea activa am construit primul si singurul Aqua Park din Suceava.

  Spaţiu de joacă pentru copii


  Ai venit să te relaxezi împreună cu copiii?! Nici o problemă! Complex Agrement Cacica Complex Agrement Cacica  a amenajat spatii speciale pentru copii de toate varstele atat in interior cat si la exterior. Sigur veţi vrea sa retraiţi copilăria alături de ei pe toboganele cu apă din Aqua Park sau construind castele de nisip pe plajă.

  Îmbină utilul cu plăcutul!


  Pentru că sănătatea e mai bună decât toate, vă invităm la sala de fitness şi forţă din cadrul Complex Agrement Cacica, băi în piscina cu apă sărată, aerosoli în salina de suprafaţă, saună semiumedă, saună uscată, masaj şi înot în piscina cu apă dulce.

  Restaurant şi cazare


  După o zi la Complex Agrement Cacica ai nevoie de o masă copioasă şi odihnă. Complex Agrement Cacica a amenajat pentru tine o terasa chiar in fata toboganelor cu apa din Aqua Park unde puteti servi in sezonul cald meniul zilei, pizza, preparate la gratar, ciorbe si alte preparate gustoase precum si o gama larga de bauturi nonalcoolice.

  Investim în viitorul tău !
  Proiect selectat in cadrul Programului Operațional Regional si cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională.
  Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, va invităm să vizitați: www.fonduri-ue.ro
  Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
  www.inforegio.ro
  Articole necesare pentru accesul in Complex Agrement Cacica: slapi, costum de baie si prosop pentru sauna.
  Daca le-ati uitat acasa sau sunteti in trecere va punem la dispozitie slapi de unica folosinta cu 5 lei, prosoape de inchiriat cu 8 lei, slipi si boxeri incepand cu 30 lei, costum de baie incepand cu 60 lei si gel de dus sau sampon cu doar 1 leu plicul.
  Accesul cu alimente si bauturi din exterior nu este permis.