• Masaj

  TARIFE MASAJ

  Tehnician maseur: Ivanovici Didina

  MASAJ 25 min 50 min
  RELAXARE 65 Lei 105 Lei
  CU VENTUZE 65 Lei
  TERAPEUTIC 65 Lei 105 Lei
  CU BAMBUS 120 Lei
  ANTICELULITIC 120 Lei

  Şedinţa de masaj de relaxare include folosirea pietrelor vulcanice.

  Programări la RECEPŢIE sau la 0730 808 726.

  Masajul de relaxare

  Este un masaj ce se adresează întregului corp.
  Masajul ajută la eliberarea de endorfine și serotonină, având astfel un puternic impact la nivel psihologic. Acest masaj se efectuează într-o ambianță plăcută, utilizând uleiuri aromate și muzică liniștitoare.

  BENEFICIILE MASAJULUI:
  • Relaxează musculatura;
  • Stimulează circulația;
  • Elimină stresul și oboseala;
  • Atenuează contracturile musculare;
  • Menține elasticitatea pielii;
  • Păstrează mobilitatea articulațiilor;
  • Elimină insomnia;
  • Normalizează activitatea creierului;
  • Stimulează sistemul imunitar.

  Recomandarea medicului este:
  Menţine starea de sănătate efectuând o ședință de masaj măcar o dată pe săptămână.

  masaj-relaxare

  Masajul anticelulitic

  anti-cellulite

  Masajul anticelulitic este o metodă foarte eficientă , prin care se poate scăpa de aspectul de coajă de portocală al pielii. Acest tip de masaj se efectuează doar în zonele afectate de celulită. Masajul se face de obicei pe șolduri, picioare, fese și abdomen. Se folosesc creme reductoare s-au uleiuri specifice, pentru a sporii efectul anti-celulită.

  BENEFICIILE MASAJULUI ANTICELULITIC: 
  • Stimulează circulația sanguină arterială și venoasă;
  • Stimulează eliminarea toxinelor din organism;
  • Diminuează stratul adipos;
  • Scade circumferința corporală;
  • Îmbunătățește aspectul pielii prin creșterea oxigenării la acest nivel.

  RECOMANDAREA MEDICULUI:
  Masajul anticelulitic trebuie efectuat de trei ori pe săptămână.

  Masajul terapeutic

  Masajul terapeutic face parte din procedurile de recuperare medicală, fiind unul dintre cele mai eficiente tratamente în cazul multor afecțiuni.

  BENEFICIILE MASAJULUI TERAPEUTIC:
  • Stimulează circulația sângelui;
  • Efect antialgic;
  • Stimulează secreția de lichid sinovial intraarticular;
  • În funcție de manevre poate fi: decontracturat,tonifiat, miorelaxant,etc.
  • Îmbunătățește metabolismul local.

  INDICAȚIILE MASAJULUI TERAPEUTIC :
  – Coxatroza;
  – Spondiloza;
  – Gonartroza;
  – Contracturi muscular;
  – Cifoza;
  – Întinderi muscular;
  – Hernie de disc;
  – Dureri articulare;
  – Dureri de spate ,etc.

  RECOMANDAREA MEDICULUI:
  Masajul poate fi efectuat de cadre medicale care au mai multe specializări, cum ar fi kinetoterapeut, sau specialist în masaj terapeutic. Adresati-va medicului de familie sau unui specialist pentru o recomandare; kinetoterapeutul sau maseurul face masajul terapeutic doar la recomandarea medicului.

  Therapeutic-Massage

  Masajul facial

  facial massage

  Masajul facial este un mod plăcut de a contracara efectele oboselii, stresului și îmbătrânirii. Efectele acestui masaj sunt imediate, redând vitalitatea și luminozitatea feței.

  BENEFICIILE MASAJULUI FACIAL:
  • Încetinirea procesului de îmbătrînire;
  • Tonifierea mușchilor faciali;
  • Ameliorarea aspectului pielii;
  • Stimularea circulației;
  • Efect de destinare.

  RECOMANDAREA MEDICULUI:
  Ține-te de acest masaj și vei reuși să iți imbunătățești circulația sângelui și a sistemului limfatic, să iți deconge si tonezi vasele de sânge și chiar să elimini toxinele din mușchi. Vei reuși de asemenea să te relaxezi și să te umpli de vitalitate.

  Masajul de drenaj limfatic

  Se practică pentru eliminarea tuturor toxinelor, neasimilate de organism în timpul procesului de sinteză celulară. Printr-un bun drenaj limfatic se reduc acumulările de grasimi de sub piele, se îmbunătățește circulația sângelui și se elimină toxinele, care se consideră că se acumulează în aceste zone.Un bun exercițiu fizic duce la drenarea limfatică corespunzătoare, însă în lipsa acestuia se recomandă măcar un masaj de drenaj limfatic.

  BENEFICIILE MASAJULUI DE DRENAJ LIMFATIC:
  • Creșterea la nivelul zonei corticale a ganglionilor limfatici;
  • Accelerarea resorbției lichidelor și macromoleculelor în exces din interstiți;
  • Favorizarea regenerării tisulare.

  Recomandarea medicului:
  Nu mai există senzația de oboseală,iar punctele energetice sunt revitalizate. Numărul de ședințe este determinat în funcție de caz. Nu vă lăsați influențați de diverse metode obscure de întreținere a sănătății. Atunci când doriți să vă îngrijiți trupul apelați la medic sau la metode științifice și documentați-vă înainte pentru a vedea dacă metoda este bună pentru dumneavoastră.

  masaj-222drenaj-limfatic

  Masajul cu pietre vulcanice

  masajul-cu-pietre-vulcanice-id90379

  Masajul cu pietre vulcanice numit şi „La stone Theraphy” este o metodă nou introdusă ce foloseşte roci vulcanice din bazalt încăzite şi uleiuri de masaj, integrând astfel incălzirea zonelor masate cu masajul tradiţional.

  Pietrele vulcanice sunt trecute printr-o baie de apă fierbinte, după care sunt aplicate în funcţie de mărime pe diferite părţi ale corpului. Cele lunguieţe sunt folosite pentru zona gâtului, cele rotunde pentru braţe, iar cele mai delicate dintre ele sunt aplicate pe spate şi pe ceafă.

  Avantajele şi beneficiile masajului cu pietre vulcanice

  Terapia cu pietre vulcanice este bazata pe disciplinele orientale conform carora exista sapte puncte energetice numite Chakre localizate de-a lungul canalului central al corpului – centre ale energiei vitale care sunt legate de anumite organe ale corpului. Din punctele Chakra energia este distribuită în întregul organism prin numeroase canale energetice care traversează corpul.

  Astfel o parte din pietre sunt aşezate pe corpul pacientei (pacientului) în cele şapte puncte cheie, puncte energetice numite Chakra. În cultura orientală se crede că celor şapte puncte chakra le corespunde câte un organ vital, efectul stimulării lor fiind o stare de bine răspândită în tot organismul. Celelalte pietre rămase sunt folosite la un masaj ritmic ce oferă relaxare. Pietrele sunt alese pe mărimi şi forme în funcţie de fiecare parte a copului (umeri, genunchi, picioare, gât, coloană).

  Avantajele masajului cu pietre vulcanice
  – eliminarea toxinelor
  – creşterea abilităţii fibrelor de colagen de a se întinde
  – diminuarea sau dispariţia problemelor articulaţiilor
  – diminuarea sau eliminarea durerii
  – diminuarea spasmei musculare
  – creşterea circulaţiei sangvine
  – scăderea tensiunii arteriale
  – creşterea temperaturii corporale
  – accelerarea pulsului (cu 10 bătăi pentru fiecare grad celsius crescut în temperatura corporala)
  – accelerarea respiraţiei
  – accelerarea oxigenării la nivel celular şi a ritmului metabolic
  – creşterea activităţii rinichilor
  – eliminarea edemelor (vânătăilor)
  – aplicarea pietrelor vulcanice calde în zona opusă celei afectate, atrage fluxul de sânge din zona afectată, reducând astfel tensiunea din acea zonă.

  Şedinţe de masaj cu pietre vulcanice

  Şedinţele de masaj cu pietre vulcanice durează aproximativ o oră, având un efect activ cu până la 24 ore. După aplicarea masajului cu pietre vulcanice este recomandat să nu se treacă imediat la o temperatură rece (ieşirea afară pe timpul iernii), corpul uman având nevoie de cel puţin 10 minute pentru a se reobişnui cu temperatura ambientală.

  Efectele secundare în masajul cu pietre vulcanice
  – dilatarea vasculară periferică ce cauzeaza înroşirea pielii
  – scăderea ritmului respiraţiei
  – scăderea tensiunii arteriale şi a pulsului
  – relaxarea musculară

  Masajul cu beţe de bambus

  Pentru asiatici, bambusul este o planta exceptionala care incarneaza linistea, alinarea si simplitatea. Supla si robusta, tija de bambus este un accesoriu de masaj excellent. Mai profund decat un masaj traditional, masajul cu bete de bambus este originar din Africa si se realizaza cu ajutorul tijelor de bambus, de dimensiuni diferite.

  Masajul cu bete de bambus se poate face pe tot corpul, pe o anumita parte a corpului (talpi) sau facial. Betele de bambus sunt special netezite si au diverse dimensiuni pentru a putea fi folosite la masarea diferitelor parti ale corpului. Pentru masarea spatelui se utilizeaza un bat mare si doua medii, pentru picioare se folosesc doua bete mici, iar pentru fata doua bete foarte mici.

  Masajul incepe astfel: zona masata este unsa mai intai cu ulei, acesta avand efect antivergeturi. Tehnica aplicata la acest tip de masaj este cea de rotire – alunecare a betelor de bambus prin miscari realizate din incheietura mainii. Terapeutul realizeaza si miscari de presiune care relaxeaza muschii si tonifica tesuturile pielii. Prin miscarile rulate, suprafata este drenata, iar toxinele sunt eliminate.

  masaj-cu-bete-de-bambus

  Beneficiile masajului cu bete de bambus
  O sedinta dureaza 40 de minute, iar un tratament complet consta in aproximativ zece sedinte, insa efectele se vad chiar dupa a doua vizita la salon. Sunt recomandate doua-trei sedinte pe saptamana, insa acest tip de masaj se poate efectua si zilnic, mai ales in cazul persoanelor care nu au talia bine conturata sau vor sa-si ridice fesierii.

  Acest tip de masaj ne poate scapa de oboseala si, in acelasi timp, tonifica musculatura si inlatura celulita.

  Cele mai mari beneficii sunt stimularea sistemului limfatic si a circulatiei sanguine, eliminarea toxinelor si combaterea stresului. Acest tip de masaj are numeroase efecte: anticelulitic, drenant, tonic, detoxifiant si energizant. Practicat cu regularitate, masajul cu bete de bambus subtiaza silueta, fluidifica circulatia sangelui si inlatura tensiunea la nivel cervical si lombar.

  Nu exista contraindicatii in ceea ce priveste procedeul. Cu exceptia copiilor, poate apela oricine la acest tip de masaj, inclusiv femeile insarcinate sau cele care alapteaza, mai ales daca doresc sa-si recapete formele cat mai repede.

  Masajul cu miere

  Masajul cu miere reprezintă un răsfăţ total pentru organism, cu o multitudine de beneficii asupra sănătăţii: creşte circulaţia sângelui în straturile profunde ale pielii şi muşchi, îmbunătăţind, de asemenea, nutriţia organelor interne şi a ţesuturilor. Datorită substanţelor active din punct de vedere biologic, mierea absoarbe toxinele, contribuind la o eliminare mai rapidă a acestora. Masajul cu miere ajută la creşterea circulaţiei limfei, ceea ce este excelent pentru o mai bună curăţare a organismului de toxinele acumulate de-a lungul timpului, din alimentaţia cu aditivi chimici, fumat, medicamente, factorii nocivi din mediul înconjurător, etc. Masajul cu miere – cum se realizează Pentru masaj este nevoie de miere polifloră sau de salcâm, nezaharisită. Ca supliment, opţional, în miere se pot adăuga uleiuri aromatice de lămâie, portocală, mandarină, grapefruit, eucalipt, levănţică, ienupăr.  La o lingură de miere se amestecă 5 picături de ulei. Dacă se doreşte utilizarea mai multor uleiuri, se amestecă mai întâi acestea, după care se adaugă mierea.

  masajcumiere

  Masajul propriu zis: Se întinde compoziţia pe corpul pacientului, şi se începe masajul: se lipesc palmele de piele, iar apoi, cu o mişcare energică, se dezlipesc. Durata masajului poate varia între 5-15 minute, în funcţie de sensibilitatea pielii pacientului. După o perioadă, se va observa că soluţia de miere de pe palme se albeşte, semn că masajul şi-a atins scopul. La final, pasta albicioasă se îndepărtează cu un prosop înmuiat în ceai de plante sau în apă călduţă. Durata sesiunii de masaj cu miere O sesiune de masaj este formată din 12-15 şedinţe. Se realizează în zile alternative – o zi da, o zi nu – astfel încât pielea să aibă timp să respire şi să se regenereze.

  Beneficiile uimitoare ale masajului cu miere

  Deşi parcursă şi simţită diferit de fiecare bolnav în parte, terapia oferă acelaşi rezultat benefic: însănătoşirea organismului. Chiar dacă masajul este aplicat doar pe spate, acesta acţionează asupra întregului organism – reflexoterapie. Astfel, după seriile de tratament, nodulii dispar, la fel ca şi vergeturile şi epitelioamele. Se ameliorează suferinţele organice, afecţiunile ficatului şi rinichilor, ale ochilor, dermatozele, anumite boli de piele. Un alt aspect foarte important al masajului cu miere constă în faptul că se întârzie îmbătrânirea pielii şi a întregului organism. Pe lângă restabilirea tonusului muscular, terapia previne durerile de cap, rezolvă problemele cu somnul, combate extenuarea intelectuală şi fizică, ameliorând bolile psihosomatice. O sesiune de masaj completă creşte capacitatea de apărare imunitară a organismului, diminuând incidenţa bolilor, severitatea acestora şi prevenirea efectivă a îmbătrânirii.

  Mierea în masajul terapeutic

  Introducerea mierii în masaj ajută la hrănirea pielii, la curăţarea ei de celulele moarte, la golirea glandelor sebacee şi sudoripare de deşeurile acumulate la nivelul lor. Astfel, efcetele notabile ale masajului cu miere constau, pe lângă altele, şi în reducerea greutăţii sau eliminarea celulitei (pielea devine elastică şi netedă). Prin realizarea masajului cu miere se acţionează asupra anumitor meridiane sau trasee energetice, proiectate, în cele mai multe cazuri, pe muşchii spatelui. Pe coloana vertebrală, există, de asemenea, foarte mulţi centri nervoşi, care corespund organelor interne. Se reuşeşte, astfel, desfundarea porilor tegumentului (pielea), mierea interacţionând cu toxinele depozitate sub tegument, extrăgându-le. Prin urmare, centrii nervoşi sunt eliberaţi, nemaifiind “sufocaţi’’ de toxine sau de diferitele acumulări de energie  şi tensiuni nervoase.

  office@complexagrementcacica.ro

  Cacica nr. 648 B, Suceava, România

  DE CE SĂ ALEGI COMPLEX AGREMENT CACICA

  Locul unde relaxarea nu are limite

  Relaxare zi de zi


  Pentru că ştim cât de mult contează pentru voi să vă relaxaţi, v-am pregătit cele mai deosebite condiţii la saună, masaj şi piscină interioară iar pentru relaxarea activa am construit primul si singurul Aqua Park din Suceava.

  Spaţiu de joacă pentru copii


  Ai venit să te relaxezi împreună cu copiii?! Nici o problemă! Complex Agrement Cacica Complex Agrement Cacica  a amenajat spatii speciale pentru copii de toate varstele atat in interior cat si la exterior. Sigur veţi vrea sa retraiţi copilăria alături de ei pe toboganele cu apă din Aqua Park sau construind castele de nisip pe plajă.

  Îmbină utilul cu plăcutul!


  Pentru că sănătatea e mai bună decât toate, vă invităm la sala de fitness şi forţă din cadrul Complex Agrement Cacica, băi în piscina cu apă sărată, aerosoli în salina de suprafaţă, saună semiumedă, saună uscată, masaj şi înot în piscina cu apă dulce.

  Restaurant şi cazare


  După o zi la Complex Agrement Cacica ai nevoie de o masă copioasă şi odihnă. Complex Agrement Cacica a amenajat pentru tine o terasa chiar in fata toboganelor cu apa din Aqua Park unde puteti servi in sezonul cald meniul zilei, pizza, preparate la gratar, ciorbe si alte preparate gustoase precum si o gama larga de bauturi nonalcoolice.

  Investim în viitorul tău !
  Proiect selectat in cadrul Programului Operațional Regional si cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională.
  Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, va invităm să vizitați: www.fonduri-ue.ro
  Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
  www.inforegio.ro
  Articole necesare pentru accesul in Complex Agrement Cacica: slapi, costum de baie si prosop pentru sauna.
  Daca le-ati uitat acasa sau sunteti in trecere va punem la dispozitie slapi de unica folosinta cu 5 lei, prosoape de inchiriat cu 8 lei, slipi si boxeri incepand cu 30 lei, costum de baie incepand cu 60 lei si gel de dus sau sampon cu doar 1 leu plicul.
  Accesul cu alimente si bauturi din exterior nu este permis.