• Date de contact

  Nume

  Telefon

  Email

  Subiect

  Mesaj

  Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

  Administrator: Teodora Boloca
  Recepţia Complex Agrement Cacica: 0730 808 726
  Recepţia Hotel Martisorul: 0730 808 727
  Mail Complex Cacica: office@complexagrementcacica.ro
  Mail Hotel Martisorul: office@hotel-martisorul.ro
  Ne găsiţi la adresa: Cacica nr. 648 B, Suceava, România

  Va asteptam si la Hotel Restaurant Martisorul, la 2 km distanta de Complex Agrement Cacica, in Partestii de Sus pe strada Centru  nr. 216

  office@complexagrementcacica.ro

  Cacica nr. 648 B, Suceava, România


  DE CE SĂ ALEGI COMPLEX AGREMENT CACICA

  Locul unde relaxarea nu are limite


  Relaxare zi de zi


  Pentru că ştim cât de mult contează pentru voi să vă relaxaţi, v-am pregătit cele mai deosebite condiţii la saună, masaj şi piscină interioară iar pentru relaxarea activa am construit primul si singurul Aqua Park din Suceava.

  Spaţiu de joacă pentru copii


  Ai venit să te relaxezi împreună cu copiii?! Nici o problemă! Complex Agrement Cacica Complex Agrement Cacica  a amenajat spatii speciale pentru copii de toate varstele atat in interior cat si la exterior. Sigur veţi vrea sa retraiţi copilăria alături de ei pe toboganele cu apă din Aqua Park sau construind castele de nisip pe plajă.

  Îmbină utilul cu plăcutul!


  Pentru că sănătatea e mai bună decât toate, vă invităm la sala de fitness şi forţă din cadrul Complex Agrement Cacica, băi în piscina cu apă sărată, aerosoli în salina de suprafaţă, saună semiumedă, saună uscată, masaj şi înot în piscina cu apă dulce.

  Restaurant şi cazare


  După o zi la Complex Agrement Cacica ai nevoie de o masă copioasă şi odihnă. Complex Agrement Cacica a amenajat pentru tine o terasa chiar in fata toboganelor cu apa din Aqua Park unde puteti servi in sezonul cald meniul zilei, pizza, preparate la gratar, ciorbe si alte preparate gustoase precum si o gama larga de bauturi nonalcoolice.

  Reading your essay for you may help identify mistakes and help you improve the quality essay writing service order of your writing. It also helps you see your work from an outsider’s viewpoint. It’s useful to take notes as you read.

  Investim în viitorul tău !
  Proiect selectat in cadrul Programului Operațional Regional si cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională.
  Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, va invităm să vizitați: www.fonduri-ue.ro
  Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
  www.inforegio.ro
  Articole necesare pentru accesul in Complex Agrement Cacica: slapi, costum de baie si prosop pentru sauna.
  Daca le-ati uitat acasa sau sunteti in trecere va punem la dispozitie slapi de unica folosinta cu 5 lei, prosoape de inchiriat cu 8 lei, slipi si boxeri incepand cu 30 lei, costum de baie incepand cu 60 lei si gel de dus sau sampon cu doar 1 leu plicul.
  Accesul cu alimente si bauturi din exterior nu este permis.