Varianta cu 2 nopti – 900 lei/pers – pensiune completa si acces VIP la Complex Agrement Cacica

Varianta cu 3 nopti – 1100 lei/pers – pensiune completa si acces VIP la Complex Agrement Cacica

Varianta cu 4 nopti – 1300 lei/pers – pensiune completa si acces VIP la Complex Agrement Cacica

Varianta cu 5 nopti – 1500 lei/pers – pensiune completa si acces VIP la Complex Agrement Cacica

COMPLEX AGREMENT CACICA este situat la 2km de Hotel Martisorul si cuprinde la exterior tobogane cu apa (trei tobogane Multislide, un tobogan Body Slide si un tobogan Compact Slide), o piscina de aterizare, complex de joaca pentru copii, baie de aburi si terasa, iar la interior: piscina interioara cu apa sarata, piscina interioara cu apa dulce, piscina interioara cu apa dulce pentru copii, sauna uscata, sauna semiumeda, masaj (contra cost cu programare), salina de suprafata, sala de fitness si jacuzzi pentru persoanele peste 14 ani, spatiu de joaca pentru copiii sub 6 ani, biliard, tenis de masa, minigolf, air hockey table, foosball table, carti, rummy, sah. Jocurile functioneaza cu jetoane ce se achita separat. Articole necesare pentru acces: costum de baie, prosop, slapi (tinuta este obligatorie pentru adulti si pentru copii).

RESTAURANT MARTISORUL

1. Toata mancarea va fi gatita de noi, cu specificul zonei noastre (cele mai gustoase retete traditionale), iar bautura de asemenea din productie proprie (vin de casa, tarie si lichioruri naturale) fara portii (cand se goleste sticla sau carafa, aceasta se va inlocui cu una plina doar in cadrul programului meselor – bautura ramasa pe masa nu se ia in camera!), sucuri, apa minerala si deserturi pregatite in bucatarie (papanasi, clatite, tocinei, prajituri, etc.). Meniul este fix, conform programului meselor afisat.

2. Deoarece nu dispunem in restaurant de cate o masa de 2 persoane pentru fiecare cuplu in parte din hotel, vom grupa cate 6, 10 sau 12 persoane la fiecare masa daca acestea nu fac parte dintr-un grup mai mare. La checkin veti gasi schema de asezare la masa pe grupuri si puteti cere sa fiti mutati la alta masa daca aveti o preferinta anume.

3. In seara de Paste vom organiza un bal cu muzica live.

4. Pentru copiii sub 7 ani care dorm in pat cu parintii sejurul este gratuit (fara masa), iar pentru copiii cazati cu pat suplimentar in camera parintilor pretul este de 55% din varianta aleasa (include aceeasi masa ca si a unui adult).

5. Pe toata durata sejurului dumneavoastra va invitam sa vizitati Mina de sare Cacica – 2 km, Catedrala Romano-Catolica din Cacica – 2 km, Biserica de lemn (monument istoric) Sf. Arhangheli Mihail si Gavril din Partestii de Sus, sau manastirile din zona noastra (Voronet – 20 km, Gura-Humorului – 18 km, Sucevita – 35 km, Putna – 48 km) si sa va plimbati cu Mocanita Hutulca in Moldovita sau cu telescaunul in Gura Humorului.

6. Rezervarea devine valabila in momentul in care avansul de 50% va intra in contul nostru bancar: RO26RNCB0240023391860001.

7. In cazul anularii rezervarii pana la data de 15 martie returnam 50% din avans iar dupa aceasta data suma nu mai poate fi recuperata.

8. Pentru intrebari, informatii sau rezervari va stam la dispozitie la numarul de telefon 0730808727 (9:00-20:00), www.hotel-martisorul.ro, www.complexagrementcacica.ro sau la receptia hotelului daca doriti sa ne faceti o vizita.

Va asteptam cu drag!