oferta_revelion_bucovina

Varianta cu 2 nopti – 1000 lei/pers – pensiune completa si acces VIP la Complex Agrement Cacica

 • duminica 31 decembrie orele 15-16 sosirea, apoi va asteptam cu drag in sala mare a restaurantului sa deschidem impreuna petrecerea de Revelion la ora 21, preparate cu specific bucovinean, bauturi la discretie, muzica live, spectacol de datini si obiceiuri, foc de artificii si dans pana dimineata
 • luni 1 ianuarie – mic dejun prelungit, pranz, Revelion Bis
 • marti 2 ianuarie – mic dejun, pranz, ne luam ramas bun la orele 13-15

Varianta cu 3 nopti – 1200 lei/pers – pensiune completa si acces VIP la Complex Agrement Cacica

 • sambata 30 decembrie orele 15-16 sosirea – cina bogata de “Bun venit! “
 • duminica 31 decembrie – mic dejun, pranz, petrecera de Revelion (ora 21) in sala mare a restaurantului cu masa bogata in preparate cu specific bucovinean, bauturi la discretie, muzica live (Formatia Meridian Grup-Gura Humorului), spectacol de datini si obiceiuri, foc de artificii si dans pana dimineata
 • luni 1 ianuarie – mic dejun prelungit, pranz, Revelion Bis
 • marti 2 ianuarie – mic dejun, pranz, ne luam ramas bun la orele 13-15

Varianata cu 4 nopti – 1400 lei/pers – pensiune completa si acces VIP la Complex Agrement Cacica

 • sambata 30 decembrie orele 15-16 sosirea – masa bogata de “Bun venit! “
 • duminica 31 decembrie – mic dejun, pranz, petrecera de Revelion (ora 21) in sala mare a restaurantului cu masa bogata in preparate cu specific bucovinean, bauturi la discretie, muzica live (Formatia Meridian Grup-Gura Humorului), spectacol de datini si obiceiuri, foc de artificii si dans pana dimineata
 • luni 1 ianuarie – mic dejun prelungit, pranz, Revelion Bis
 • marti 2 ianuarie – mic dejun, pranz, cina
 • miercuri 3 ianuarie- mic dejun, pranz, ne luam ramas bun la orele 13-15

Pentru varianta cu o zi in plus cu pensiune completa (29 decembrie sau 4 ianuarie) pretul este de 1600 lei/pers.

 

COMPLEX AGREMENT CACICA (www.complexagrementcacica.ro) – situat la 2 km de Hotel Martisorul, chiar lângă Sanctuarul Marian „Adormirea Maicii Domnului” şi Salina Cacica, în spatele unui mic restaurant, cuprinde: piscina interioara cu apa sarata, piscina interioara cu apa dulce, piscina interioara cu apa dulce pentru copii, sauna uscata si sauna semiumeda (care functioneaza dupa un program), 2 jacuzzi cu apa dulce si sala de fitness si forta doar pentru persoanele peste 14 ani, masaj (contracost cu programare), salina de suprafata, spatiu de joaca pentru copiii sub 6 ani, biliard, tenis de masa, minigolf, air hockey table, foosball table, carti, rummy, sah. Jocurile functioneaza cu fise ce se achita separat. Articole necesare pentru acces: costum de baie, prosop, slapi. Accesul cu alimente si bauturi din exterior nu este permis.

Toata mancarea va fi gatita de noi, cu specificul zonei noastre (cele mai gustoase retete traditionale), iar bautura de asemenea din productie proprie (vin de casa, tarie si lichioruri naturale) fara portii (cand se goleste sticla sau carafa, aceasta se va inlocui cu una plina doar in cadrul programului meselor – bautura ramasa pe masa nu se ia in camera!), sucuri, apa minerala si deserturi pregatite in bucatarie (papanasi, clatite, tocinei, prajituri, etc.). Meniul este fix, conform programului meselor afisat.

Deoarece in restaurant nu dispunem de cate o masa de 2 persoane pentru fiecare cuplu in parte din hotel, vom grupa cate 6, 10 sau 12 persoane la fiecare masa daca acestea nu fac parte dintr-un grup mai mare. La checkin veti gasi schema de asezare la masa pe grupuri si puteti cere sa fiti mutati la alta masa daca aveti o preferinta anume.

In seara de Ajun vom fi colindati de un grup organizat de copii de gradinita care vor face un minispectacol de datini si obiceiuri in livingul hotelului langa bradul impodobit iar in seara de Craciun vom organiza un bal cu muzica live.

Pentru copiii sub 7 ani care dorm in pat cu parintii sejurul este gratuit (fara masa), iar pentru copiii intre 7 si 16 ani care dorm in pat cu parintii pretul sejurului este de 50% din varianta aleasa (include aceeasi masa ca si a unui adult), pentru cei care solicita un pat suplimentar in camera pretul este de 55% din varianta aleasa (include aceeasi masa ca si a unui adult).

Pe toata durata sejurului dumneavoastra va invitam sa vizitati Mina de sare Cacica – 2 km, Sanctuarul Marian “Adormirea Maicii Domnului” din Cacica – 2 km, Biserica de lemn (monument istoric) Sf. Arhangheli Mihail si Gavril din Partestii de Sus, sau manastirile din zona noastra (Voronet – 20 km, Gura-Humorului – 18 km, Sucevita – 35 km, Putna – 48 km) si sa retraiti bucuria copilariei pe partia de schi cu telescaun “Soimul” din Gura Humorului sau intr-o plimbare cu Mocanita Hutulca prin Moldovita (45 km).

Rezervarea devine valabila in momentul in care avansul de 50% va intra in contul nostru bancar: RO26RNCB0240023391860001.

In cazul anularii rezervarii pana la data de 20 noiembrie returnam 50% din avans iar dupa aceasta data suma nu mai poate fi recuperata.

Pentru intrebari sau rezervari va stam la dispozitie la numarul de telefon 0730808727 (9:00-20:00) sau www.hotel-martisorul.ro sau la receptia hotelului daca doriti sa ne faceti o vizita.

Va asteptam cu drag!