Varianta cu 2 nopti – 700 lei/pers – pensiune completa si acces la Complex Agrement Cacicacraciun2016

 • sambata 24 decembrie orele 15-16 sosirea – intampinarea colindatorilor, masa bogata de “Bun venit!”
 • duminica 25 decembrie – mic dejun, pranz, masa traditionala de Craciun, Balul Craciunului cu muzica live,ora 21
 • luni 26 decembrie – mic dejun, pranz, ne luam ramas bun la orele 13-15

Varianta cu 3 nopti – 800 lei/pers – pensiune completa si acces la Complex Agrement Cacica

 • vineri 23 decembrie orele 15-16 sosirea – masa bogata de “Bun venit!”
 • sambata 24 decembrie orele 15-16 sosirea – intampinarea colindatorilor, masa bogata de “Bun venit!”
 • duminica 25 decembrie – mic dejun, pranz, masa traditionala de Craciun, Balul Craciunului cu muzica live, ora 21
 • luni 26 decembrie – mic dejun, pranz, ne luam ramas bun la orele 13-15

Varianta cu 4 nopti – 900 lei/pers – pensiune completa si acces la Complex Agrement Cacica

 • vineri 23 decembrie orele 15-16 sosirea – masa bogata de “Bun venit!”
 • sambata 24 decembrie – mic dejun, pranz, intampinarea colindatorilor, cina
 • duminica 25 decembrie – mic dejun, pranz, masa traditionala de Craciun, Balul Craciunului cu muzica live, ora 21
 • luni 26 decembrie – mic dejun, pranz, cinamarti 27 decembrie – mic dejun, pranz, ne luam ramas bun la orele 13-15

Pentru varianta cu o zi in plus cu pensiune completa (22 decembrie sau 28 decembrie) pretul este de 1000 lei/pers.
COMPLEX AGREMENT CACICA (www.complexagrementcacica.ro)– situat la 2 km de Hotel Martisorul, chiar lângă Sanctuarul Marian „Adormirea Maicii Domnului” şi Salina Cacica, în spatele unui mic restaurant, cuprinde: piscina interioara cu apa sarata, piscina interioara cu apa dulce, piscina interioara cu apa dulce pentru copii, sauna uscata si sauna semiumeda (care functioneaza dupa un program), 2 jacuzzi cu apa dulce, masaj (contracost cu programare), salina de suprafata, sala de fitness, spatiu de joaca pentru copii, biliard, tenis de masa, minigolf, air hockey table, foosball table, carti, rummy, sah. Jocurile functioneaza cu fise ce se achita separat. Articole necesare pentru acces: costum de baie, prosop, slapi.
Toata mancarea va fi gatita de noi, cu specificul zonei noastre (cele mai gustoase retete traditionale), iar bautura de asemenea din productie proprie (vin de casa, tarie si lichioruri naturale) fara portii (cand se goleste sticla sau carafa, aceasta se va inlocui cu una plina doar in cadrul programului meselor – bautura ramasa pe masa nu se ia in camera!), sucuri, apa minerala si deserturi pregatite in bucatarie (papanasi, clatite, tocinei, prajituri, etc.). Meniul este fix, conform programului meselor afisat.

Deoarece nu dispunem in restaurant de cate o masa de 2 persoane pentru fiecare cuplu in parte din hotel, vom grupa cate 6, 10 sau 12 persoane la fiecare masa daca acestea nu fac parte dintr-un grup mai mare. La checkin veti gasi schema de asezare la masa pe grupuri si puteti cere sa fiti mutati la alta masa daca aveti o preferinta anume.

In seara de Ajun vom fi colindati de un grup organizat de copii de gradinita care vor face un minispectacol de datini si obiceiuri in livingul hotelului langa bradul impodobit iar in seara de Craciun vom organiza un bal cu muzica live.
Pentru copiii sub 7 ani care dorm in pat cu parintii sejurul este gratuit (fara masa), iar pentru copiii intre 7 si 16 ani care dorm in pat cu parintii pretul sejurului este de 50% din varianta aleasa (include aceeasi masa ca si a unui adult), pentru cei care solicita un pat suplimentar in camera pretul este de 55% din varianta aleasa (include aceeasi masa ca si a unui adult).
Pentru camerele cu baia pe hol oferim o reducere de 100 lei/pers din pretul variantei alese.

Pe toata durata sejurului dumneavoastra va invitam sa vizitati Mina de sare Cacica – 2 km, Catedrala Romano-Catolica din Cacica – 2 km, Biserica de lemn (monument istoric) Sf. Arhangheli Mihail si Gavril din Partestii de Sus, sau manastirile din zona noastra (Voronet – 20 km, Gura-humorului – 18 km, Sucevita – 35 km, Putna – 48 km) si sa retraiti bucuria copilariei pe partia de schi cu telescaun “Soimul” din Gura Humorului sau intr-o plimbare cu Mocanita Hutulca prin Moldovita (45 km).
Rezervarea devine valabila in momentul in care avansul de 50% va intra in contul nostru bancar: RO26RNCB0240023391860001.
In cazul anularii rezervarii pana la data de 20 noiembrie returnam 50% din avans iar dupa aceasta data suma nu mai poate fi recuperata.
Pentru intrebari sau rezervari va stam la dispozitie la numarul de telefon 0730808727 (9:00-20:00) sau teodoraboloca@yahoo.com sau www.hotel-martisorul.ro sau la receptia hotelului daca doriti sa ne faceti o vizita.

Va asteptam cu drag!