Varianta cu 2 nopti – 800 lei/pers – pensiune completa si acces la Complex Agrement Cacica
●sambata 30 aprilie orele 15-16 sosirea – masa bogata de “Bun venit!”
●duminica 1 mai – mic dejun, pranz, masa traditionala de Paste, Balul Pastelui cu muzica live la ora 21
●luni 2 mai – mic dejun, pranz, ne luam ramas bun la orele 13-15
Varianta cu 3 nopti – 950 lei/pers – pensiune completa si acces la Complex Agrement Cacica
●vineri 29 aprilie orele 15-16 sosirea – masa bogata de “Bun venit!”
●sambata 30 aprilie – mic dejun, pranz, cina
●duminica 1 mai – mic dejun, pranz, masa traditionala de Paste, Balul Pastelui cu muzica live la ora 21
●luni 2 mai – mic dejun, pranz, ne luam ramas bun la orele 13-15
Varianta cu 4 nopti – 1100 lei/pers – pensiune completa si acces la Complex Agrement Cacica
●vineri 29 aprilie orele 15-16 sosirea – masa bogata de “Bun venit!”
●sambata 30 aprilie – mic dejun, pranz, cina
●duminica 1 mai – mic dejun, pranz, masa traditionala de Paste, Balul Pastelui cu muzica live la ora 21
●luni 2 mai – mic dejun, pranz, cina
●marti 3 mai – mic dejun, pranz, ne luam ramas bun la orele 13-15
Pentru varianta cu o zi in plus cu pensiune completa (28 aprilie sau 5 mai) pretul este de 1200 lei/pers. 
Pentru camerele cu baia pe hol oferim o reducere de 100 lei/pers din pretul variantei alese.
Paste fericit flori

 

COMPLEX AGREMENT CACICA este situat la 2km de Hotel Martisorul si cuprinde la exterior tobogane cu apă şi o piscină de aterizare (trei tobogane Multislide, un tobogan Body Slide şi un tobogan Compact Slide) iar la interior :  piscina interioara cu apa sarata, piscina interioara cu apa dulce, piscina interioara cu apa dulce pentru copii, sauna finlandeza (uscata), 2 jacuzzi, masaj (contra cost cu programare), salina de suprafata, sala de fitness, spatiu de joaca pentru copii, biliard, tenis de masa, minigolf, air hockey table, foosball table, carti, rummy, sah.

Toata mancarea va fi gatita de noi, cu specificul zonei noastre (cele mai gustoase retete traditionale), iar bautura de asemenea din productie proprie (vin de casa, tarie si lichioruri naturale) fara portii (cand se goleste sticla sau carafa, aceasta se va inlocui cu una plina doar in cadrul programului meselor – bautura ramasa pe masa nu se ia in camera!), sucuri, apa minerala si deserturi pregatite in bucatarie (papanasi, clatite, tocinei, prajituri, etc.). Meniul este fix, conform programului meselor afisat.

Deoarece nu dispunem in restaurant de cate o masa de 2 persoane pentru fiecare cuplu in parte din hotel, vom grupa cate 6, 10 sau 12 persoane la fiecare masa daca acestea nu fac parte dintr-un grup mai mare. La checkin veti gasi schema de asezare la masa pe grupuri si puteti cere sa fiti mutati la alta masa daca aveti o preferinta anume.

In seara de Paste vom organiza un bal cu muzica live.
Pentru copiii sub 7 ani care dorm in pat cu parintii sejurul este gratuit (fara masa), iar pentru copiii intre 7 si 16 ani care dorm in pat cu parintii pretul sejurului este de 50% din varianta aleasa (include aceeasi masa ca si a unui adult), pentru cei care solicita un pat suplimentar in camera pretul este de 55% din varianta aleasa (include aceeasi masa ca si a unui adult).

Pe toata durata sejurului dumneavoastra va invitam sa vizitati Mina de sare Cacica – 2 km, Catedrala Romano-Catolica din Cacica – 2 km, Biserica de lemn (monument istoric) Sf. Arhangheli Mihail si Gavril din Partestii de Sus, sau manastirile din zona noastra ( Voronet – 20 km, Gura-humorului – 18 km, Sucevita – 35 km, Putna – 48 km) si sa va plimbati cu Mocanita Hutulca in Moldovita sau cu telescaunul in Gura Humorului.
Rezervarea devine valabila in momentul in care avansul de 50% va intra in contul nostru bancar: RO26RNCB0240023391860001.
In cazul anularii rezervarii pana la data de 1 aprilie returnam 50% din avans iar dupa aceasta data suma nu mai poate fi recuperata.
Pentru intrebari, informatii sau rezervari va stam la dispozitie la numarul de telefon 0730808727 (9:00-20:00),  www.hotel-martisorul.ro, www.complexagrementcacica.ro sau la receptia hotelului daca doriti sa ne faceti o vizita.

Va asteptam cu drag!