Complex Agrement Cacica va invita la salinoterapie in salina de suprafata cu doar 5 lei/sedinta de o ora. Pentru un tratament mult mai eficient am achizitionat si un dispozitiv medical salin care sa aduca un surpus de aerosoli salini naturali in atmosfera din salina.

In acest mod chiar si cei mai neastamparati copii pot beneficia de o sedinta completa de salinoterapie chiar si in 30 minute. Cei mici vor gasi jucarii cu care sa-si ocupe timpul petrecut in salina iar adultii pot juca sah, carti sau remi si se pot conecta gratuit la Internet. Haideti sa dam o sansa si tratamentelor naturiste in recuperarea copilasilor nostri cu afectiuni respiratorii sau cu un sistem imunitar fragil!

Abonament: 40 lei/ luna (exceptand zilele de sambata si duminica)

Efecte pozitive ale salinoterapiei:

  1. Îmbunătăţeşte curăţarea tractului respirator;
  2. Are efect bactericid şi bacteriostatic asupra florei microbiene patogene din sistemul respirator;
  3. Reduce nivelul imunoglobulinei în cazul pacienţilor astmatici;
  4. Prevenirea răcelii şi gripei;
  5. Eliminarea sforăitului;
  6. Reducerea stresului şi oboselii.

Fiecare client răspunde pentru declaraţiile date cu privire la starea de sănătate şi pentru faptul că nu se încadrează între contraindicaţiile de mai sus, absolvind astfel conducerea Complex Agrement Cacica de orice răspundere civila sau penala cu privire la înrăutăţirea stării de sănătate sau de apariţia unor complicaţii din cauza terapiei în salină.