În inima Bucovinei, la 2km de Salina Cacica şi vestita Catedrală romano-catolică de la Cacica găsiţi o gazdă mereu primitoare care vă oferă momente de relaxare şi bună dispoziţie.

Zilele petrecute aici vă permit să gustaţi din delicatesele bucătăriei bucovinene, să degustaţi mult căutata afinată, să va relaxaţi în piscinele cu apă sărată, aflate în apropiere sau să vizitaţi obiectivele turistice din împrejurimi. Acestea sunt numai cateva din posibilităţile oferite de hotel.

În zonă puteţi să vizitati Mina de sare Cacica – 2 km, Catedrala Romano-catolică din Cacica – 2 km, Biserica de lemn (monument istoric) Sf. Ahangheli Mihail şi Gavril din Pârteştii de Sus, sau mănăstirile din zona noastră (Voronet – 20km, Manăstirea Humorului – 18km, Suceviţa – 27km, Putna – 45km), sa va tratati la bazinul cu apa sarata (acoperit), jacuzzi, sauna si sala de fitness, aflate la 200 m de hotelul nostru sau la cel din Cacica – 2 km, să va relaxati la piscina interioara şi sauna complexului de agrement Arinis din Gura Humorului – 16 km şi să retrăiţi bucuria copilariei pe pârtia de schi cu telescaun “Şoimul” din Gura Humorului. Pentru a le cunoaşte pe toate vă invităm să ne treceţi pragul.