OFERTA PASTE 2023
HOTEL MARTISORUL CACICA

Varianta cu 2 nopti – 1550 lei/pers – pensiune completa si acces VIP la Complex Agrement Cacica

Varianta cu 3 nopti – 1750 lei/pers – pensiune completa si acces VIP la Complex Agrement Cacica

Varianta cu 4 nopti – 1950 lei/pers – pensiune completa si acces VIP la Complex Agrement Cacica

COMPLEX AGREMENT CACICA este situat la 2 km de Hotel Martisorul, in apropiere de Salina Cacica, în spatele unui mic restaurant si cuprinde: piscina interioara cu apa sarata, piscina interioara cu apa dulce, piscina interioara cu apa dulce pentru copii, sauna. Servicii destinate persoanelor peste 14 ani: baie de aburi cu esente tropicale, jacuzzi si sala de fitness. Alte servicii: masaj (contracost cu programare), salina de suprafata, spatiu de joaca pentru copiii sub 6 ani, biliard, tenis de masa, minigolf, air hockey table, foosball table. Jocurile functioneaza cu jetoane ce se achita separat. Articole necesare pentru acces: costum de baie, prosop, slapi. Accesul cu alimente si bauturi din exterior nu este permis. Atentie! Prosoapele hoteliere nu se vor lua la SPA. Comlex Agrement Cacica are serviciu de inchiriere prosoape si halate sau le puteti folosi pe cele persoanale. Va multumim pentru intelegere.

RESTAURANT MARTISORUL

Toata mancarea va fi gatita de noi, cu specificul zonei noastre (cele mai gustoase retete traditionale), iar bautura de asemenea din productie proprie (vin de casa, tarie si lichioruri naturale) fara portii (cand se goleste sticla sau carafa, aceasta se va inlocui cu una plina doar in cadrul programului meselor – Bautura ramasa pe masa nu se ia in camera!), sucuri, apa minerala si deserturi pregatite in bucatarie (papanasi, clatite, tocinei, prajituri, etc.). Meniul este fix, conform programului meselor afisat, dar poate suferi modificari in cazul persoanelor care respecta un regim alimentar special.

Pentru copiii sub 7 ani care dorm in pat cu parintii sejurul este gratuit (fara masa), pentru copiii intre 7 si 16 ani care dorm in pat cu parintii pretul sejurului este de 50% din varianta aleasa (include aceeasi masa ca si a unui adult)iar pentru cei care solicita un pat suplimentar in camera pretul este de 55% din varianta aleasa (include aceeasi masa ca si a unui adult). Copiii ce vor ocupa un loc in camera vor achita 80% din tarif. Nu acceptam animale de companie.

Pe toata durata sejurului dumneavoastra va invitam sa vizitati Mina de sare Cacica – 2 km, Catedrala Romano-Catolica din Cacica – 2 km, Biserica de lemn (monument istoric) Sf. Arhangheli Mihail si Gavril din Partestii de Sus, sau manastirile din zona noastra (Voronet – 20 km, Gura-Humorului – 18 km, Sucevita – 35 km, Putna – 48 km), sa va plimbati cu Mocanita Hutulca in Moldovita, sa urcati cu telescaunul pana la turnul de observare “Soimul” din Gura Humorului sau sa incercati Mega Tiroliana Bucovina, cea mai lunga tiroliana din Europa.

Rezervarea se face cu avans 50%. Restul de plata se va achitat la check-in. Se accepta plata cu tichete de vacanta, card de vacanta, card de credit sau numerar.
In cazul anularii rezervarii pana la data de 1 aprilie returnam 50% din avans iar dupa aceasta data suma nu mai poate fi recuperata.

Pentru intrebari, informatii sau rezervari va stam la dispozitie la numarul de telefon 0730808727 (9:00-19:00), www.hotel-martisorul.rowww.complexagrementcacica.ro sau la receptia hotelului daca doriti sa ne faceti o vizita.

Va asteptam cu drag!

Oferta Paste 2022 la Hotel Martisorul si Complex Agrement Cacica (1)
Paste fericit! (2023)

OFERTA PASTE 2023
SAT DE VACANTA MARTISORUL CACICA

Situat in Cacica, la 40 km de Suceava, chiar langa Salina Cacica si Complex Agrement Cacica, Satul de Vacanta Martisorul Cacica pune la dispozitie 72 de locuri de cazare repartizate in 4 vile cu cate 18 locuri fiecare (12 adulti+6 copii maxim). Vilele sunt constituite din cate 6 camere family cu bai proprii, living si bucatarie utilata iar oaspetii au acces si la un foisor cu plita, gratare, tenis de masa si tiroliana pentru copii. Exista un singur foisor suficient de spatios pentru toate cele 4 vile.

Satul de Vacanta dispune de parcare supravegheata video, Wi-Fi gratuit si o spalatorie cu masini de spalat si uscat rufe. Camerele sunt dotate cu balcon, baie proprie cu dus, cosmetice hoteliere si uscator de par, Smart TV, Wi-Fi, 2 paturi si un fotoliu extensibil pentru copil. Pentru un confort maxim, temperatura ambientala este asigurata de instalatia de incalzire/racire-pompa de caldura tip aer-aer.

Printre facilitatile satului de vacanta se numara si: camera de bagaje, telefon la receptie, parcare gratuita, Wi-Fi gratuit, acces cu lift in vila 1 pentru persoanele cu dizabilitati, spalatorie, spatiu de joaca pentru copii, Restaurant Martisorul aflata la 2 minute de mers pe jos fata de locatie si serviciile de SPA oferite de Complex Agrement Cacica* (contracost). Accesul in centrul SPA se face doar in tinuta de piscina (interzis accesul cu haine de strada sau lenjerie intima) si fara alimente si bauturi.

COMPLEX AGREMENT CACICA (www.complexagrementcacica.ro)
– este situat la 200m de locatie, in apropiere de Salina Cacica, în spatele unui mic restaurant si cuprinde: piscina interioara cu apa sarata, piscina interioara cu apa dulce, piscina interioara cu apa dulce pentru copii, sauna. Servicii destinate persoanelor peste 14 ani: baie de aburi cu esente tropicale, jacuzzi si sala de fitness. Alte servicii: masaj (contracost cu programare), salina de suprafata, spatiu de joaca pentru copiii sub 6 ani, biliard, tenis de masa, minigolf, air hockey table, foosball table. Jocurile functioneaza cu jetoane ce se achita separat. Articole necesare pentru acces: costum de baie, prosop, slapi. Accesul cu alimente si bauturi din exterior nu este permis. Atentie! Prosoapele hoteliere nu se vor lua la SPA. Complex Agrement Cacica are serviciu de inchiriere prosoape si halate sau le puteti folosi pe cele persoanale. Va multumim pentru intelegere.

Pe toata durata sejurului dumneavoastra va invitam sa vizitati Salina Cacica, Catedrala Romano-Catolica din Cacica, Biserica de lemn (monument istoric) Sf. Arhangheli Mihail si Gavril din Partestii de Sus, sau manastirile din zona noastra (Voronet – 20 km, Manastirea Humorului – 20 km, Sucevita – 35 km, Putna – 48 km), sa va plimbati cu Mocanita Hutulca in Moldovita sau sa urcati cu telescaunul pana la turnul de observare “Soimul” din Gura Humorului (18 km).

Rezervarea devine valabila doar cu avans 50%. Restul de plata se va achitat la check-in. Se accepta plata cu tichete de vacanta, card de vacanta, card de credit sau numerar.

In cazul anularii rezervarii pana la data de 1 aprilie returnam 50% din avans iar dupa aceasta data suma nu mai poate fi recuperata.

Pentru intrebari sau rezervari va stam la dispozitie la numarul de telefon 0756137678 (9:00-21:00) sau www.satdevacantacacica.ro

Vilele se inchiriaza integral pentru minim 3 nopti. Capacitate maxima: 12 adulti si 6 copii in cele 6 camere cu bai proprii. Nu se accepta animale de companie.
Pret inchiriere integrala: 2500 lei/vila/noapte (minim 3 nopti)
Pentru a patra noapte de cazare se aplica o reducere de 50%.
Oferim o zi de relaxare gratuita la Complex Agrement Cacica www.complexagrementcacica.ro